Kerstvakantie tips voor het hele gezin in Nederland

27 december 2017 - door: PlayAdvisor kerstvakantie tips-nederland

Kerstvakantie tips! Het is kerstvakantie dus wij hebben 8 tips voor een heerlijke kerstvakantie in Nederland.

Ontdek de kerstvakantie tips voor het hele gezin! Hebben jouw kinderen ook kerstvakantie en heb jij zin om iets leuks met ze te gaan doen? Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet voor peuters, kinderen en een beetje voor jou. Zo geniet het hele gezin van de kerstvakantie met deze kerstvakantie tips.

1. Kinder museum

Bezoek een kinder museum zoals het spoorwegmuseum of het maritiem museum. Wil je eens met je peuter naar het museum? Voor kleine Nijntje liefhebbers is er het Nijntje museum. Kleine fans van Nijn kunnen daar hun hart ophalen. En als je dan toch in Utrecht bent, kun je meteen lekker ergens gaan lunchen of koffie drinken. Wandel door de Utrechtse binnenstad en geniet van de kerstsfeer.

2. Indoor skibaan

Kunnen jouw kinderen al skiën maar ga je (nog) niet op wintersport? Bezoek eens een indoor skibaan. Geniet van de Winterse sferen, de sneeuw, elkaar en een kop warme chocomel met slagroom of een glas glühwein.

3. Binnenspeeltuin

Is het een regenachtige dag en komen de muren op je af? Met kinderen van 0  tot 12 jaar is een indoor speeltuin leuk om te bezoeken. Wij hebben het overzicht met binnenspeeltuinen voor je op een rijtje gezet. Ontdek een binnenspeeltuin bij jou in de buurt. Houd er wel rekening mee dat het in deze periode druk kan zijn in de indoor speeltuinen in Nederland.

4. Schaatsbaan

Bezoek eens een (pop-up) schaatsbaan. Kinderen kunnen hier leren schaatsen op ijzers of op echte schaatsen. Voor jezelf ook de ultieme kans om je schaatsen weer eens uit de kast te halen bij gebrek aan natuurijs in Nederland.

5. Theater/bioscoop

Ga lekker naar het theater of de bioscoop: het ideale uitje voor het hele gezin. Bekijk de diverse theatervoorstellingen bij het theater bij jou in de buurt of bezoek een grote show zoals Disney on Ice. Liever naar de bios? Bekijk het overzicht met films welke nu in de bioscoop draaien. Succes verzekerd en een uitje voor het hele gezin.

6.  Pretpark

Altijd leuk: een  dagje pretpark! Leuk voor het hele gezin en genoeg te doen voor iedereen! Een bezoek aan het pretpark koud? Dat kan het zeker zijn, daarom hebben wij tips voor je op een rijtje gezet om te voorkomen dat je het té koud krijgt tijdens je dagje weg. Bekijk het overzicht met pretparken.

7. Buiten spelen

Lekker dichtbij huis: buiten spelen! Lees hier de tips om te genieten van samen buiten spelen in de winter.

8. Knutselen

Er zijn eindeloos veel websites met tips om lekker te knutselen. Maak het in huis gezellig en maak mooie kerstversiering, papieren kerstbomen, elanden, kerstklokjes en de arrenslee. Nog geen kerst/nieuwsjaarskaarten verstuurd? Maak ze zelf! Bekijk de knutseltips voor kerst ook eens op Pinterest.

Foto: Pixabay

Ook interessant

H 3.01 Molenweg 31H 3.02 Standerdmolen 1041.07 Gulickerstraat 10

Blogs op PlayAdvisor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's