Blog @ Plekcheck

1 juni 2015 - door: Administrator

Bron foto: Pixabay. 

Plekcheck is vernieuwd en geeft je nu nog meer inspiratie! Denk bijvoorbeeld aan inspiratie bij het vinden van nog meer leuke speelplekken. Je kunt nu naast de vertrouwde speeltuinen ook binnenspeeltuinen vinden, attractieparken en bijvoorbeeld buitensportplekken. En wil je graag een restaurant bij je speeltuin? Geen probleem,dan vink je dat aan en filter je de speelplekken m et een restaurant er gewoon uit.

Ook vind je op Plekcheck inspiratie op het gebied van spelen. Plekcheck heeft vanaf nu namelijk ook dit blog met informatie over spelen in de breedste zin van het woord. Blogs van Plekcheck maar ook blogs van gastbloggers. Plekcheck is goed voor urenlange speelinspiratie.En staat je favoriete speelplek er nog niet bij? Voeg hem dan gewoon zelf toe en voorzie hem dan ook direct van een review, dan weet iedereen dat jij deze plek aanbeveelt aan anderen. Missen er nog veel speeltuinen in jouw gemeente? Neem contact op met je gemeente en vraag ze om de speeltuinen aan te leveren bij ons.

Volg Plekcheck via dit blog, Facebook of Twitter!

Ook interessant

Speelveld OderkerkparkOderkerkparkSpeelveld RijsdijkBlussé van Oud-Alblasplein

Blogs op PlayAdvisor

3 reacties op “Interactief spelen, revolutionair?

Ga dit weekend naar een pretpark en gebruikte Google even om te controleren of ik echt niks aan het vergeten was (een poncho zou ik zonder dit artikel zo zijn vergeten).
Maar ik heb nog een paar extra dingetjes die op het lijstje kunnen. De meeste pretparken hebben tegenwoordig een app die handig is om al van te voren te downloaden. En zoals in het artikel al gezegd is zijn foto’s erg leuk. Het is minder leuk als de batterij/accu van je fototoestel of mobiele telefoon leeg raakt door al dit fotograveren. Dus extra batterij of een powerbank zijn op dit soort dagen ook erg handig.

Als mama van jonge kids (en tevens ook juf) heb ik ook altijd een klein EHBO-zakje bij. Pleisters, blarenpleisters, ontsmettingsmiddel, klein schaartje, lippenbalsem, wat basic medicatie, … en een pijnstiller voor papa, want die heeft op het einde van zo’n drukke dag al wel eens de neiging om hoofdpijn te krijgen. 😉
Droge sokken en droge onderbroekjes zitten ook steeds in de zak voor na de waterattracties, niets zo vervelend als met een natte onderbroek of sokken rondlopen.
Kleine en gezonde knabbeltjes zijn ook een must om de kleintjes in de lange wachtrij wat bezig te houden.

Ik Ben nog aan het twijfelen als wij een keer de Efteling gaan
En daarvoor dachten we hier een paar dingen om mee te Nemen
Een dikke trui een paraplu fotostel en voeding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's