Houten klimtoestel met glijbaan en ander duurzaam speelgoed voor in huis

4 september 2022 - door: PlayAdvisor Houten klimrek met glijbaan

Houten klimdriehoek met glijbaan en ander duurzaam speelgoed voor in huis

Regen? Geen zin om naar de binnenspeeltuin te gaan? Wil jij ook een leuke speeltuin thuis? Eén van de meest duurzame trends van de afgelopen jaren is de ‘Pikler driehoek’. Duurzaam klimrek voor veilig en creatief spelen in huis. Deze antroposofische driehoek wordt veel gebruikt in het Montessori onderwijs maar ook steeds vaker thuis. Ontdek de trend voor in huis: een houten klimrek voor peuters en kleuters.

Deze houten klimtoestellen staan zelfs goed in je woonkamer én, niet onbelangrijk, ze behouden hun waarde en zijn ook populair op Marktplaats. Duurzaam speelgoed voor binnen voor peuters en kleuters.

Naast de Pikler driehoek en houten glijplank of houten glijbaan, is de Wobbel een populair product voor binnen. Het Wobbel balansbord is er in een kleine en een grote versie, mét en zonder vilt. De wobbelboard met vilt beschermt je vloer en is minder glad. Toch kunnen kinderen hier nog steeds goed vanaf glijden. Een wobbel is namelijk een balansplank maar ook een glijbaan, een winkeltje, een schommel, een racebaan voor auto’s, een leesplek, etc. Kinderen verzinnen vanalles met dit houten speelgoed en het stimuleert de creativiteit. En eerlijk is eerlijk, het miststaat niet in je huis. Ook fijn. Daarbij is het goed te combineren met de houten klimdriehoek en een set stapelstenen. Kinderen kunnen een parcours maken, springen, klimmen en glijden.

Mooie producten voor in die speelkamer of woonkamer en eindeloos speelplezier voor kinderen. Ontdek onze tips:

 Touch of Lemon: https://touchoflemon.nl 

Ook interessant

Speelveld OderkerkparkOderkerkparkSpeelveld RijsdijkBlussé van Oud-Alblasplein

Blogs op PlayAdvisor

3 reacties op “Interactief spelen, revolutionair?

Ga dit weekend naar een pretpark en gebruikte Google even om te controleren of ik echt niks aan het vergeten was (een poncho zou ik zonder dit artikel zo zijn vergeten).
Maar ik heb nog een paar extra dingetjes die op het lijstje kunnen. De meeste pretparken hebben tegenwoordig een app die handig is om al van te voren te downloaden. En zoals in het artikel al gezegd is zijn foto’s erg leuk. Het is minder leuk als de batterij/accu van je fototoestel of mobiele telefoon leeg raakt door al dit fotograveren. Dus extra batterij of een powerbank zijn op dit soort dagen ook erg handig.

Als mama van jonge kids (en tevens ook juf) heb ik ook altijd een klein EHBO-zakje bij. Pleisters, blarenpleisters, ontsmettingsmiddel, klein schaartje, lippenbalsem, wat basic medicatie, … en een pijnstiller voor papa, want die heeft op het einde van zo’n drukke dag al wel eens de neiging om hoofdpijn te krijgen. 😉
Droge sokken en droge onderbroekjes zitten ook steeds in de zak voor na de waterattracties, niets zo vervelend als met een natte onderbroek of sokken rondlopen.
Kleine en gezonde knabbeltjes zijn ook een must om de kleintjes in de lange wachtrij wat bezig te houden.

Ik Ben nog aan het twijfelen als wij een keer de Efteling gaan
En daarvoor dachten we hier een paar dingen om mee te Nemen
Een dikke trui een paraplu fotostel en voeding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's