Hoera! We zijn live!

26 mei 2016 - door: PlayAdvisor

Hoera! Vandaag is PlayAdvisor gelanceerd. We hebben nu al de grootste database met plekken in Nederland, dit komt doordat het platform Plekcheck is overgegaan in PlayAdvisor, inclusief alle data. Daarmee zijn wij hét startpunt voor spelen en bewegen van 0 – 99 jaar. Ontdek PlayAdvisor en de verschillende categorieën: er valt onderscheid te maken tussen (indoor) speeltuinen, sport- en fitnessplekken en amusement. PlayAdvisor is uniek doordat de site is ontworpen en gebouwd vanuit de behoeften van gebruikers van de site.
Daar heb jij profijt van! Ontdek nu de speel- en beweegplekken welke voor jou interessant zijn, schrijf of lees beoordelingen of doe inspiratie op. Veel plezier!

Foto: Pixabay

Ook interessant

Speelveld OderkerkparkOderkerkparkSpeelveld RijsdijkBlussé van Oud-Alblasplein

Blogs op PlayAdvisor

3 reacties op “Interactief spelen, revolutionair?

Ga dit weekend naar een pretpark en gebruikte Google even om te controleren of ik echt niks aan het vergeten was (een poncho zou ik zonder dit artikel zo zijn vergeten).
Maar ik heb nog een paar extra dingetjes die op het lijstje kunnen. De meeste pretparken hebben tegenwoordig een app die handig is om al van te voren te downloaden. En zoals in het artikel al gezegd is zijn foto’s erg leuk. Het is minder leuk als de batterij/accu van je fototoestel of mobiele telefoon leeg raakt door al dit fotograveren. Dus extra batterij of een powerbank zijn op dit soort dagen ook erg handig.

Als mama van jonge kids (en tevens ook juf) heb ik ook altijd een klein EHBO-zakje bij. Pleisters, blarenpleisters, ontsmettingsmiddel, klein schaartje, lippenbalsem, wat basic medicatie, … en een pijnstiller voor papa, want die heeft op het einde van zo’n drukke dag al wel eens de neiging om hoofdpijn te krijgen. 😉
Droge sokken en droge onderbroekjes zitten ook steeds in de zak voor na de waterattracties, niets zo vervelend als met een natte onderbroek of sokken rondlopen.
Kleine en gezonde knabbeltjes zijn ook een must om de kleintjes in de lange wachtrij wat bezig te houden.

Ik Ben nog aan het twijfelen als wij een keer de Efteling gaan
En daarvoor dachten we hier een paar dingen om mee te Nemen
Een dikke trui een paraplu fotostel en voeding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's