Vakantie pretparken! Gave attractieparken in Nederland, België, Frankrijk of Spanje

10 augustus 2017 - door: PlayAdvisor Vakantie pretparken | Attractiepark PortAventura Tarragona CostaDorada Spanje

Vakantie pretparken! Gave attractieparken in Nederland, België, Frankrijk en Spanje

Tips voor leuke pretparken tijdens je vakantie

Vakantie in Nederland, België, Frankrijk of Spanje? Zin om eens iets anders te doen? Denk eens aan het bezoeken van een pretpark. Een bezoek aan één van deze vakantie pretparken is leuk als afwisseling op het bezoeken van dorpjes, stadjes, strand en zwembad. Het is niet alleen leuk voor kinderen maar vaak ook voor jezelf. Een bezoek aan een pretpark laat veel ouders zich weer even kind voelen terwijl ze plezier maken in het attractiepark. Wij hebben een aantal leuke pretparken in de populaire vakantielanden in Europa voor je op een rijtje gezet.

Denk eens aan één van de volgende pretparken:

1. De Linnaeushof

Een fijn pretpark voor ouders met (jonge) kinderen. Ook veel mogelijkheden om lekker in het water te spelen. Een hele dag speelplezier dus bij goed en minder goed weer in Nederland.
Lees meer over attractiepark de Linnaeushof.

Linnaeushof

De Linnaeushof te ver weg? Bekijk ook eens de andere pretparken en attractieparken in Nederland op PlayAdvisor.

2. Plopsaland De Panne

Ga je op vakantie in Belgie of Noord-Frankrijk? Tussen Brugge en Calais ligt het Studio 100 pretpark Plopsaland de Panne. Een pretpark voor gezinnen met kinderen tot circa 12 jaar. Leuk voor een dagje pretpark en plezier in België.
Lees meer over Plopsaland de Panne.
Tip: kijk op de website hoe druk het lijkt te worden.

Plopsaland de Panne

3. Disneyland Parijs

Wie kent het niet? Disneyland Parijs is een fantastisch pretpark voor jong en oud! De bekende Disneyfiguren ontmoeten, slapen in één van de mooie thema-hotels en de spannende en mooie attracties beleven. Genieten voor jong en oud en een heerlijke manier om je vakantie door te brengen. In dit mooie park kun je je zo een paar dagen vermaken. Leuk als vakantie-bestemming, voor een paar dagen op doorreis of in combinatie met bezoek aan de stad Parijs.
Locatie: nabij Parijs
Website: Disneyland Parijs

4. PortAventura

In het Spaanse pretpark PortAventura (Tarragona), gelegen in de Costa Dorada, is genoeg te beleven! Eindeloos waterplezier met 50.000m2 waterfun terwijl je geniet van de heerlijke zomerse temperaturen aan de Spaanse Costa Dorada. Gebruik maken van van de vele waterattracties in de zomer is pas echt genieten want je koelt lekker af en droogt weer op terwijl je in de rij staat voor de volgende attractie. Vergeet je zwemkleding en een handdoek niet. Naast de vele waterattracties zijn er ook diverse andere gave (snelheids) attracties en een bezoek aan de nieuwste attractie Ferrari Land mag natuurlijk niet ontbreken.
Locatie: Tarragona, Costa Dorada
Website: PortAventura

Attractiepark PortAventura Tarragona CostaDorada Spanje

Welk pretpark zou jij aanraden?

Wat neem je mee naar een pretpark?

Lees ook het blog over de spullen welke je zeker mee moet nemen naar een dagje pretpark. Ga je op vakantie naar Frankrijk of Spanje via de Route dus Soleil, bekijk dan ook eens het artikel met mooie parkeerplaatsen langs de snelweg in Frankrijk.

Ook interessant

2.7 Bisschop Schrijnenplein 75.19 Huurvaarderstraat 441.8 Dominee Hoogendijkstraat 17

Blogs op PlayAdvisor

1 reactie op “Interactief spelen, revolutionair?

Ga dit weekend naar een pretpark en gebruikte Google even om te controleren of ik echt niks aan het vergeten was (een poncho zou ik zonder dit artikel zo zijn vergeten).
Maar ik heb nog een paar extra dingetjes die op het lijstje kunnen. De meeste pretparken hebben tegenwoordig een app die handig is om al van te voren te downloaden. En zoals in het artikel al gezegd is zijn foto’s erg leuk. Het is minder leuk als de batterij/accu van je fototoestel of mobiele telefoon leeg raakt door al dit fotograveren. Dus extra batterij of een powerbank zijn op dit soort dagen ook erg handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's