Nice to know: vakantie speeltuinen

Advertorial

5 juli 2015 - door: Administrator
De vakantie in het Noorden is begonnen! Daarmee heeft het eerste gedeelte van Nederland al zomervakantie. Plekcheck geeft je daarom een aantal tips voor speeltuinen welke je deze zomer goed van pas kunnen komen:
1. Kids Forest op Schiphol
Misschien niet de eerste plek waar je aan een speeltuin denkt maar wel een plek waar je dankbaar bent om een speeltuin te hebben: vliegveld Schiphol. Hier staat de speeltuin Kids Forest: een plek waar je kinderen nog even heerlijk hun energie kwijt kunnen door te klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen in de vorm van boomhutten.
En reis je ook nog met een baby? Voor de allerkleinsten is er de baby care lounge, hartstikke handig om je baby even tot rust te laten komen. Zo begint de vakantie voor iedereen ontspannen!
2. Afkoelen in een waterpark

Waan je voor een dag in Spanje (zeker met de tropische temperaturen van de laatste dagen), in waterpark Aquaventura in Hellendoorn?  Je treft hier diverse glijbanen en waterattracties waardoor je kinderen lekker afkoelen en urenlang in het water kunnen spelen.

3. Speeltuinen ontdekken op Texel
Lekker aan het genieten van je vakantie op de waddeneilanden? Bijvoorbeeld aan het uitwaaien op Texel? Ontdek de verschillende speeltuinen op het eiland tijdens het fietsen, bijvoorbeeld de lekkere schommel nabij Witteberg.
4. Per boot naar speeltuin Rhijnauwen in Bunnik

Wil je weer eens wat anders? Vaar dan vanuit Utrecht met een kano of sloepje naar Theehuis Rhijnauwen, een leuke boottocht voor iedereen! Daar aangekomen kunnen je kinderen heerlijk spelen in de speeltuin bij het theehuis, knuffelen met de ezel en spelen in de bossen van Rhijnauwen. En ben je na een lange dag hongerig? Neem dan een lekkere pannenkoek bij het Theehuis, voorzien van alle faciliteiten voor je kinderen. Zo kom je zelf ook lekker tot rust.

5. Lekker spelen op Amstelveld in Amsterdam
Wil je je kinderen lekker laten spelen met water en laten klimmen en klauteren in Amsterdam? Fiets dan lekker naar speeltuin Amstelveld. Je kinderen kunnen hier hun energie kwijt en hebben urenlang speelplezier in de speeltoestellen of kunnen lekker kliederen bij de waterfontein.
Zit de speeltuin naar jouw wens er nog niet bij? Ontdek dan een andere speeltuin tussen meer dan 8.000 speeltuinen op www.plekcheck.nl

Ook interessant

Speelveld OderkerkparkOderkerkparkSpeelveld RijsdijkBlussé van Oud-Alblasplein

Blogs op PlayAdvisor

3 reacties op “Interactief spelen, revolutionair?

Ga dit weekend naar een pretpark en gebruikte Google even om te controleren of ik echt niks aan het vergeten was (een poncho zou ik zonder dit artikel zo zijn vergeten).
Maar ik heb nog een paar extra dingetjes die op het lijstje kunnen. De meeste pretparken hebben tegenwoordig een app die handig is om al van te voren te downloaden. En zoals in het artikel al gezegd is zijn foto’s erg leuk. Het is minder leuk als de batterij/accu van je fototoestel of mobiele telefoon leeg raakt door al dit fotograveren. Dus extra batterij of een powerbank zijn op dit soort dagen ook erg handig.

Als mama van jonge kids (en tevens ook juf) heb ik ook altijd een klein EHBO-zakje bij. Pleisters, blarenpleisters, ontsmettingsmiddel, klein schaartje, lippenbalsem, wat basic medicatie, … en een pijnstiller voor papa, want die heeft op het einde van zo’n drukke dag al wel eens de neiging om hoofdpijn te krijgen. 😉
Droge sokken en droge onderbroekjes zitten ook steeds in de zak voor na de waterattracties, niets zo vervelend als met een natte onderbroek of sokken rondlopen.
Kleine en gezonde knabbeltjes zijn ook een must om de kleintjes in de lange wachtrij wat bezig te houden.

Ik Ben nog aan het twijfelen als wij een keer de Efteling gaan
En daarvoor dachten we hier een paar dingen om mee te Nemen
Een dikke trui een paraplu fotostel en voeding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's