Korting op je dagje weg in de herfstvakantie

13 oktober 2016 - door: PlayAdvisor Korting websites dagje weg

Herfstvakantie: 5 websites met korting op een leuk dagje weg

De herfstvakantie staat weer voor de deur! Hartstikke leuk, maar wat ga je doen met je kinderen? Wij hebben altijd een lijstje met specials voor je op PlayAdvisor. Dit is een lijstje met inspiratie voor een dagje weg, pretparken, dierentuinen leuke speeltuinen of leuke sportplekken: de ontdekkingen van PlayAdvisor.

Daarnaast hebben we nu ook een overzicht voor je gemaakt met kortingssites waar je je kaartjes voor pretparken, dierentuinen en andere uitjes met korting kunt kopen. Kijk, zo bespaar je weer geld :-).

1. Eigen website van een park

Weet je al waar je heen wilt? Bekijk dan eens de eigen site van deze plek. Misschien hebben ze zelf een kortingsactie lopen of kun je van voordeel profiteren wanneer je de kaartjes online vantevoren bestelt.

2. Vakantieveilingen.nl

Je wist misschien al wel dat je op deze website vakanties kunt boeken tegen opbod. Maar wist je dat ze hetzelfde systeem ook hebben voor een dagje weg? Zo koop je kaartjes voor je favoriete park tegen een lagere prijs. Let wel goed op de kleine lettertjes bij de deal, soms wil het nog wel eens voorkomen dat de kaartjes bijvoorbeeld niet geldig zijn in het weekend of in vakanties. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar dan moet je niet toevallig bedacht hebben dat je in de herfstvakantie weg wilt.

3. Korting voor ANWB leden

Lid van de ANWB? Dan kun je profiteren van ledenvoordeel op een dagje weg. Bekijk alle acties op de website van de ANWB. Ook hier moet je wel goed de voorwaarden checken om te voorkomen dat je de kaartjes niet kunt gebruiken op de momenten dat jij wilt gaan.

4. Groupon voordeel

Ken je Groupon van de diverse dagdeals en deals in restaurants, sauna’s en beauty behandelingen? Groupon is flink gegroeid en heeft ook deals op producten en speciale deals voor dagjes weg. Er is een speciale pagina met korting op tickets voor dagjes weg en attractieparken. Dit is meteen een mooie inspiratiebron: was het al in je opgekomen om een avondje naar het circus te gaan of legoland te bezoeken in de herfstvakantie?

5. 2e kaartje gratis: AH uitjes

Doe er je voordeel mee als je toch je boodschappen bij Albert Heijn haalt; je krijgt nu bij iedere 10 euro een spaarzegel. Bij 5 spaarzegels heb je een volle kaart en krijg je korting op een dagje weg. Bekijk welke parken meedoen op de website. Je krijgt de zegels van 3 t/m 23 oktober 2016. Volle spaarkaarten kunnen t/m 12 februari 2017 online worden ingeleverd. Ga  bijvoorbeeld naar Dierenpark Amersfoort, Plopsaland of Drievliet.

Missen we nog een kortingspagina? Laat het ons weten.

 

 

Ook interessant

Speelveld OderkerkparkOderkerkparkSpeelveld RijsdijkBlussé van Oud-Alblasplein

Blogs op PlayAdvisor

3 reacties op “Interactief spelen, revolutionair?

Ga dit weekend naar een pretpark en gebruikte Google even om te controleren of ik echt niks aan het vergeten was (een poncho zou ik zonder dit artikel zo zijn vergeten).
Maar ik heb nog een paar extra dingetjes die op het lijstje kunnen. De meeste pretparken hebben tegenwoordig een app die handig is om al van te voren te downloaden. En zoals in het artikel al gezegd is zijn foto’s erg leuk. Het is minder leuk als de batterij/accu van je fototoestel of mobiele telefoon leeg raakt door al dit fotograveren. Dus extra batterij of een powerbank zijn op dit soort dagen ook erg handig.

Als mama van jonge kids (en tevens ook juf) heb ik ook altijd een klein EHBO-zakje bij. Pleisters, blarenpleisters, ontsmettingsmiddel, klein schaartje, lippenbalsem, wat basic medicatie, … en een pijnstiller voor papa, want die heeft op het einde van zo’n drukke dag al wel eens de neiging om hoofdpijn te krijgen. 😉
Droge sokken en droge onderbroekjes zitten ook steeds in de zak voor na de waterattracties, niets zo vervelend als met een natte onderbroek of sokken rondlopen.
Kleine en gezonde knabbeltjes zijn ook een must om de kleintjes in de lange wachtrij wat bezig te houden.

Ik Ben nog aan het twijfelen als wij een keer de Efteling gaan
En daarvoor dachten we hier een paar dingen om mee te Nemen
Een dikke trui een paraplu fotostel en voeding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's