Lente! De speeltuinvereniging gaat weer open!

28 maart 2017 - door: PlayAdvisor Heksenpretje speeltuinvereniging open

Speeltuinvereniging open: weer genieten van de speeltuinverenigingen voor jong en oud!

De lammetjes huppelen in de wij, het zonnetje schijnt steeds vaker én de speeltuinvereniging gaat weer open! In de lente is het niet alleen heerlijk dat we weer meer tijd buiten doorbrengen, het is ook heel leuk dat alle speeltuinverenigingen in de lente en zomer weer geopend zijn. Veel speeltuinverenigingen die in de winterperiode dicht zijn geweest, openen de poorten weer nadat ze hard gewerkt hebben aan de speeltuin.

Vrijwilligers

Niet iedereen weet het maar bij speeltuinverenigingen zijn vaak enorm veel lieve vrijwilligers betrokken. Vrijwilligers die er alles aan doen om onze kinderen in de lente en zomer nóg meer plezier te laten beleven in de speeltuinvereniging. In de winterperiode verrichten ze op vrijwillige basis diverse werkzaamheden aan deze speeltuinen. Zo worden ze geverfd, worden reparaties uitgevoerd, toestellen vervangen en worden er nieuwe toestellen, bankjes en dergelijke toegevoegd. Alles om ervoor te zorgen dat kinderen heerlijk kunnen spelen.

Opening

Pasen is het traditionele openingsweekend voor veel speeltuinverenigingen. Wil je op pad met de kinderen met pasen? Ga lekker naar een speeltuinvereniging. Veel verenigingen organiseren leuke openingsdagen met diverse lekkere hapjes, drankjes, activiteiten en vooral heel veel gezelligheid en speelplezier voor iedereen. Ga dus lekker met je gezin, familie, opa, oma en kinderen naar een speeltuinvereniging met pasen.

Speeltuinvereniging bij jou in de buurt

Bekijk het overzicht speeltuinvereniging op PlayAdvisor. En staat de speeltuinvereniging bij jou in de buurt nog niet op onze site? Voeg deze dan toe zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze leuke en veelzijdige speeltuinen boordevol leuke speeltoestellen en activeiten.

Vier de lente buiten in de speeltuinvereniging zodra deze weer open is!

Ook interessant

Speelveld OderkerkparkOderkerkparkSpeelveld RijsdijkBlussé van Oud-Alblasplein

Blogs op PlayAdvisor

3 reacties op “Interactief spelen, revolutionair?

Ga dit weekend naar een pretpark en gebruikte Google even om te controleren of ik echt niks aan het vergeten was (een poncho zou ik zonder dit artikel zo zijn vergeten).
Maar ik heb nog een paar extra dingetjes die op het lijstje kunnen. De meeste pretparken hebben tegenwoordig een app die handig is om al van te voren te downloaden. En zoals in het artikel al gezegd is zijn foto’s erg leuk. Het is minder leuk als de batterij/accu van je fototoestel of mobiele telefoon leeg raakt door al dit fotograveren. Dus extra batterij of een powerbank zijn op dit soort dagen ook erg handig.

Als mama van jonge kids (en tevens ook juf) heb ik ook altijd een klein EHBO-zakje bij. Pleisters, blarenpleisters, ontsmettingsmiddel, klein schaartje, lippenbalsem, wat basic medicatie, … en een pijnstiller voor papa, want die heeft op het einde van zo’n drukke dag al wel eens de neiging om hoofdpijn te krijgen. 😉
Droge sokken en droge onderbroekjes zitten ook steeds in de zak voor na de waterattracties, niets zo vervelend als met een natte onderbroek of sokken rondlopen.
Kleine en gezonde knabbeltjes zijn ook een must om de kleintjes in de lange wachtrij wat bezig te houden.

Ik Ben nog aan het twijfelen als wij een keer de Efteling gaan
En daarvoor dachten we hier een paar dingen om mee te Nemen
Een dikke trui een paraplu fotostel en voeding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto's